Vind de perfecte locatie
Blijf op de hoogte
Download brochure

join Meetables

Heb je ook een buitengewone vergaderlocatie?

Meetables is altijd op zoek naar buitengewone vergaderlocaties in de Randstad die het verschil willen maken in vergaderland Nederland en de toegevoegde waarde zien van een partnership met Meetables. Samen bereik je immers meer dan alleen, sta je sterker, werk je efficiënter en bespaar je kosten.

Unieke samenwerkingsvorm.

Wij leggen de lat hoog en gaan altijd voor de 9+ beleving.  Meetables hanteert daarom een aantal criteria waar vergaderlocaties aan dienen te voldoen om samen die 9+ te realiseren. Wij bieden een unieke samenwerkingsvorm, waardoor je je professioneel kunt profileren, zelfstandig en kosten efficiënter kunt werken en je tevens de mogelijkheid biedt met een professioneel en gebruikersvriendelijk reserveringsysteem te werken.

Nieuwe inspirerende vergaderlocatie?

Begin je net met een inspirerende vergaderlocatie en heb je hulp nodig om deze professioneel op te zetten. Meetables heeft een team van specialisten en kan je hier uitstekend bij helpen.

Meetables partnerlocatie worden?

Jacintha Ruppert begon in 2009 met een kleinschalige inspirerende locatie en startte in 2012 Meetables.  Het is haar missie om de ervaring en kennis die zij in de loop der jaren heeft opgedaan aan te wenden om bijzondere locaties en gepassioneerde locatiehouders te helpen groeien in een sterk concurrerende vergadermarkt. Zij is er van overtuigd dat je door krachten te bundelen en samen te werken meer bereikt dan alleen. Met als eindresultaat een tevreden klant die graag terugkomt.

 

Voor meer informatie. Mail naar jacintharuppert@meetables.nl of bel haar gerust op 06-81918067. Bekijk haar linkedin profiel.

 

Samenwerken is de sleutel tot succes!

meetables-locatie-de-amstel-tafel-inspiration(1).jpg  vergaderen-3aardbeien.jpg tf18-s.jpg  meetables-locatie-villa-oldenhoff-sfeer-2.jpg

 

 

 

 

 


Media