Vind de perfecte locatie

Meetables Meets Vertellis

Een goed gesprek begint met een goede vraag.

Waar gaat jouw hart sneller van kloppen?

Meetables, specialist in buitengewone vergaderlocaties kwam in aanraking met Vertellis en aarzelde geen moment om de handen in één te slaan en elkaar te versterken. Co-creatie noemen we dat.

Vertellis is een initiatief van 3 jonge ondernemers Lars, Bart en LIz. Zij maakten furore door het ideale (kerst)geschenk te introduceren in de vorm van een prachtig vormgegeven kaartspel met vragen die verder gaan dan alleen 'Hoe is het met je'?

Vertellis is met veel enthousiasme ontvangen, o.a. door de LINDA en is inmiddels ook een geliefd vragenkaartspel bij bedrijven om in te zetten na afloop van een vergadering of teamdag bij voorkeur natuurlijk op een Meetables vergaderlocatie.  Maar natuurlijk ook tijdens de feestdagen samen met familie of vrienden aan de keukentafel of bij de open haard.

Vertellis. Het ideale eindejaarsgeschenk.

Vertellis is via deze link te koop voor € 17,50 incl. verzending en verkrijgbaar in:

  • de feestdagen editie
  • de relatie editie
  • de gezinseditie. 

LET OP: Vermeldt bij je aankoop in het bestellingen notitie veld MeetablesMeetsVertellis. Wij steunen op deze manier ook een goed doel; de Stichting Alzheimer Nederland.

Van online naar offline.

Nieuw bij Vertellis is het Chapter notitieboek, een mooi vorm gegeven persoonlijk geschenk voor collega's, vrienden of vriendinnen die van online even offline willen gaan. De prijs is € 24,95 incl. verzending.

Boek nu voor 2018 en ontvang gratis ......

Als je tussen 1 november en 31 december 2017 een definitieve boeking maakt voor één van de Meetables vergaderlocaties voor een datum in 2018, dan krijg je bovendien van ons het Vertellis Chapter notitieboek cadeau, ter waarde van € 24,95. Vermeldt bij je aanvraag: Ik ontvang graag het gratis Vertellis Chapter notitieboek. Je krijgt deze dan uiterlijk 10 dagen voor aanvang bijeenkomst toegestuurd.

Dus wacht niet te lang en boek alvast een Meetables vergaderlocatie voor 2018 of bestel het ideale eindejaarsgeschenk van Vertellis via

--> MeetablesMeetsVertellis