Vind de perfecte locatie
Blijf op de hoogte
Download brochure

catering

Aan de fijne grote tafels van Meetables hoeft natuurlijk echt niet alleen vergaderd te worden. Graag denken we ook mee over de mogelijkheden op het gebied van eten & drinken. Vanzelfsprekend houden we hierbij rekening met allergieën en diëten. Door de diversiteit van locaties kan iedere kok ook een persoonlijke touch geven aan zijn creaties. Dit zorgt ter plekke voor de culinaire beleving.

Culinaire verwennerij | private dining


Wil je naast de meeting, brainstormsessie of vergadering genieten van een lunch of diner? Dan bieden we verschillende opties op het gebied van catering en private dining. We werken op alle locaties samen met gepassioneerde koks die gespecialiseerd zijn in het verzorgen van exclusieve gastronomische lekkernijen.

Belangrijk om te weten is dat onze locaties geen sterrenrestaurants zijn waar a la carte gegeten kan worden. Laat je daarom verrassen door een heerlijk 3 of 4 gangen menu van de chef, waarbij gebruik gemaakt wordt van seizoensgebonden producten en natuurlijk de creativiteit van de kok om iedere keer wat lekkers op tafel te zetten. Dit kan overigens ook een lekkere stampot of eenpansgerecht zijn. Er is veel mogelijk.

Heerlijk eten in een ongedwongen ambiance maar wel met de gewenste privacy.

 

Op de pagina vergaderlocaties kun je per specifieke locatie alle prijzen nalezen en een offerte opvragen.