Blijf op de hoogte
Download brochure

Bijzondere vergaderlocatie omgeving Amsterdam

Vergaderlocatie Amsterdam gezocht?

 

De Amstel tafel is een bijzondere vergaderlocatie voor kleine gezelschappen, aan het water in Ouderkerk aan de Amstel voor vergaderingen, heidagen of trainingen.

In het dorpje Ouderkerk ligt aan de Achterdijk met terras direct aan het water de Amstel tafel. Een bijzondere vergaderlocatie op een unieke plek. De vergaderlocatie heeft de Nationale Meeting Award gewonnen 2019 in de categorie small (tot 25 personen).

Ouderkerk biedt al veel mogelijkheden om te dineren in een van de goede restaurants en fietsers weten ook de weg naar dit bijzondere dorp te vinden, maar er ligt dus ook een verborgen bijzondere vergaderlocatie met zicht op de Amstel.


Bijzondere vergaderlocatie omgeving Amsterdam aan het water.

 

De Amstel tafel bestaat uit twee ruimtes en een fijn terras aan het water. De grote ruimte (70m2) heeft direct zicht op de Amstel. De kleinere ruimte (27m2) wordt ingezet als break-out of lunchruimte. Tussen de middag wordt hier de biologische lunch klaargezet op een gedekte tafel. De gehele dag wordt met bijzonder goed verzorgd middels een uitgebreid vergaderassortiment.

De vergaderlocatie is goed te bereiken nabij de snelwegen A2 en A9 en op nog geen 15 kilomeer van Schiphol. Vrij parkeren voor de deur en er kunnen 3 auto's op eigen terrein! Ook met openbaar vervoer is de locatie goed te bereiken met een bushalte op loopafstand (10 minuten) met direct verbindingen naar Schiphol en Bijlmer Arena.


Vergaderlocatie Amsterdam reserveren

Naast de Amstel tafel zijn er nog 13 bijzondere locaties die wij aanbieden. Wil je reserveren of eerst meer informatie over één van onze inspirerende vergaderlocaties in of in de omgeving van Amsterdam? Neem dan gerust contact met ons op via 020-2011190, stuur een e-mail naar info@meetables.nl óf vul het contactformulier in.

Probeer ook onze nieuwe

online offerte tool.

Hiermee stel je zelf eenvoudig je offerte samen en krijg je gelijk een indicatie van de prijzen.


Media