Bedankt voor je aanvraag voor

CEC Meets

Wij nemen je aanvraag in behandeling en zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om de beschikbaarheid door te geven en eventuele vragen te beantwoorden.

Ervaringen met CEC Meets

Mega inspirerende locatie

Amsterdam heeft grote behoefte aan plekken waar mensen elkaar tegenkomen, groeten, een praatje maken of iets drinken. Voor mij is het CEC zo’n plek in optima forma. Op dagen dat ik hier een city retreat organiseer, trekt de stad letterlijk aan me voorbij. Zodra ik het atrium binnenloop, ervaar ik wat de combinatie van sfeer, design, goede horeca en vooral gastvrijheid kan oproepen. Topplek. 

Stadspredikant van Amsterdam
Absolute aanrader
Er waren meerdere ruimtes verhuurd op de dag van onze bijeenkomst. Gelukkig heb wij totaal geen last gehad van andere gasten. De ruimtes zijn goed geïsoleerd en de ramen zijn beplakt met folie waardoor je niet bij elkaar op het scherm kunt kijken. Ideaal! De uitstraling is erg industrieel en voelt warm aan. Knap gedaan!!  Gemeente Amsterdam
Super vergaderlocatie
CEC Meets is een echte inspiratie bron. De locatie is uitstekend voor werken in groepjes. De koffie is echt heerlijk en ook de lunch was erg smakelijk! Wij komen zeker terug. 


ABN AMRO