arrow_drop_up arrow_drop_down

Meetables
Academy

Bekijk de trainingen

Het gaat niet om mij, het gaat niet om jou, het gaat om ons.
Vanuit Meetables denken we altijd na hoe wij anderen kunnen inspireren en verder kunnen laten groeien.

Team Meetables

Jacintha Ruppert, co-owner Meetables was altijd al bezig met persoonlijke ontwikkeling in de tijd dat ze zelf nog als Management Assistente en HR Manager werkzaam was. Hoe mooi is het dan om na zoveel jaar hierin weer iets te kunnen betekenen voor PA’s, MA’s, VA’s en directiesecretaresses. Dit doen we door het opzetten en verzorgen van inspiratie sessies en trainingen op Meetables locaties.

Mickey Dekker, co-owner Meetables heeft een achtergrond op het gebied van hospitality.
Twee vliegen in één klap dus. Tijd om onze expertise op dit gebied te bundelen en nog meer te focussen op waar we goed in zijn. Het faciliteren van buitengewone vergaderlocaties en het verbinden van mensen die zich persoonlijk en zakelijk willen ontwikkelen.

We helpen jou graag jezelf verder te ontwikkelen

De rol van assistants is door de jaren heen veranderd en wordt steeds belangrijker.
Hoe maak je dan het verschil en hoe kun je nog meer waarde toevoegen?

Om dit te realiseren zijn we een samenwerking aangegaan met 2 experts uit het vakgebied. Op regelmatige basis gaan we trainingen organiseren op een van de Meetables locaties in samenwerking met Tanja Egbers en Yvonne Dings. Deze ondernemende Business Support Professionals hebben jarenlang ervaring in managementsupport en zijn inmiddels experts in hun vakgebied. Tanja heeft haar eigen visie ontwikkeld op het gebied van time-management en geeft tips en tools om productiever met tijd om te gaan. Yvonne heeft haar jarenlange nieuwsgierigheid naar de toekomst van het vak vertaald naar praktische trainingen over de Future Proof Skills waarmee jij het verschil maakt in je werk. Beiden staan voor verbinden en persoonlijke aandacht.  

Type trainingen

Masterclass: de kracht van gastvrijheid

Gastvrijheid, Hospitality en Service Excellence zijn onmisbare vaardigheden voor de toekomst. Juist in deze tijd van digitalisering en robotisering wordt ons menselijk kapitaal – onze emoties – meer en meer een waardevolle Future Proof Skill. In plaats van enkel iets te “doen” voor iemand (wat dat kan die robot straks ook) kunnen wij het verschil maken door iets te betekenen voor die ander. Als management-ondersteuner ben je van nature gastvrij en vaak het visitekaartje van de organisatie waar je werkt. Hoe gaaf is het om je nog meer te ontwikkelen richting deze Future Proof Skill, zodat je nog meer het verschil kunt gaan maken binnen jouw organisatie en daarbuiten. Kom alleen of samen met een collega naar de Masterclass en leer van vakgenoten hoe jullie nog waardevoller kunnen worden als Future Proof Assistant. En dat ook nog eens op een super inspirerende locatie tijdens een geheel verzorgde dag.

Training: grip op je tijd in een veranderende tijd

Bij deze training leer ik je om weer grip op je tijd en agenda te krijgen. Dat doe ik met een stukje theorie, maar ook met praktijkoefeningen. Mijn trainingen zijn deels maatwerk, zodat ik je heel gericht kan helpen. En zodat jij er optimaal profijt van hebt. Je leert methodes en praktische tools doe je direct kunt toepassen in je dagelijkse leven.

Na het volgen van de training timemanagement heb je inzicht in wat jou stress geeft, heb je je prioriteiten voortaan helder en kun je gerichte keuzes maken. Ik leer je namelijk plannen en organiseren op een manier die bij jou past. We kijken samen naar je valkuilen en gaan met handige methodes aan de slag. Bijvoorbeeld de prioriteitenmatrix, de ABC-methode, een beslisschema en de 80/20-regel (pareto-principe). We brengen jouw to-do’s in kaart, maken een handige planning en ik help je om gestructureerd beslissingen te nemen. Ook functionele apps en planningsmethoden komen aan bod.

Aanbod trainingen

4

SEPT
09:00- 16:00

Grip op je tijd, in een veranderende tijd!

Gegeven door: Tanja Egbers


Locatie: De Hoftafel in Kortenhoef

4

SEPT
09:00- 16:00

De kracht van gastvrijheid

Yvonne Dings


Locatie: Het Pakhuys in Oegstgeest

2

OKT

09:00- 16:00

Grip op je tijd, in een veranderende tijd!

Tanja Egbers


Locatie: Veldschuur Muizenburg in Soest

2

OKT
09:00- 16:00

De kracht van gastvrijheid

Yvonne Dings


Locatie: Villa Oldenhoff in Abcoude

6

NOV

09:00- 16:00

Grip op je tijd, in een veranderende tijd!

Tanja Egbers


Locatie: De Schuur van Loenen in Loenen aan de Vecht

6

NOV

09:00- 16:00

De kracht van gastvrijheid

Yvonne Dings


Locatie: De Krachtcentrale in Huizen

27

NOV
09:00- 16:00

Grip op je tijd, in een veranderende tijd!

Tanja Egbers


Locatie: Achter de Dyck in Woubrugge

27

NOV
09:00- 16:00

De kracht van gastvrijheid

Yvonne Dings


Locatie: De Witte Dame in Abcoude